NBA takımlarından Oklahoma City Thunder’in yıldız oyuncusu Enes Kanter, basketbola başlamasına vesile olan Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Karalı’yı Meram Abdullah Aymaz İlkokulu’nda ziyaret etti.

Enes Kanter, Van’da Özel Serhat Koleji’nde okuduğu sırada basketbola başlamasına vesile olan Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Karalı’yı, Konya Özel Meram Abdullah Aymaz İlk ve Ortaokulunda ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen başarılı basketbolcu daha sonra okulun basketbol takımı karmasıyla birlikte basketbol oynadı.

Okulda söyleşi de yapan Kanter, öğrencilerin kendisine sorduğu sorular tek tek cevap verdi. Daha sonra okul bahçesine çıkan Enes Kanter, Özel Meram Abdullah Aymaz Basketbol takımı karmasıyla kısa süren bir maç yaptı.

Kanter, öğrencilerin forma ve basketbol toplarını imzaladıktan sonra hatıra fotoğrafları çektirdi. Özel Meram Abdullah Aymaz Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Karalı da, öğrencisi Enes Kanter’in bu ziyaretinden dolayı çok memnun kaldığını ve her şeyin gönlünce olmasını temenni etti.

20 Mayıs 1992 yılında dünyaya gelen Enes Kanter Basketbol hayatına Van Özel Serhat Koleji ve Samanyolu Kolejinde başlayıp sırasıyla Ülker, Fenerbahçe, Kentucky Üniversitesi, Utah Jazz formalarını giydikten sonra şimdi Oklahoma City Thunder takımında basketbol hayatını sürdürüyor.