İsmi gizli tutulan bir komşunun polise ihbarıyla ortaya çıkan olayda, evde doğum yaptırılan kızın doğan bebeklerinin evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi.
Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Habibler Mahallesi'nde iddiaya göre inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E., zihinsel engelli kızı 20 yaşındaki A.E.'ye 3 yıldır tecavüz ediyordu.

Bebekleri gömmüş
Bu tecavüzlerden doğan bebeklerin de evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi. Olay, ismi gizli tutulan komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı.
Dün sabah eve baskın yapan polis, baba E.E. ve eşi C.E.'yi gözaltına aldı. Çiftin çocukları 20 yaşındaki H., 13 yaşındaki A. ve 10 yaşındaki A. da Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Ailenin 22 yıldır oturdukları bir bölümü kapalı gecekondunun etrafı polis tarafından olay yeri şeridiyle kapatıldı. Evin bahçesinde baba E.E.'nin telefonla belirttiği 4 ayrı noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı. İçinin dolu olduğu anlaşılan poşet delil torbasına konularak incelemeye alındı.

Cesetlere ulaşılamadı

Polis ekiplerinin bahçede yaptığı incelemelerde koyu renkli poşetlere rastlandı ancak bebekler bulunamadı.