Alaca Engelliler Derneği tarafından birkaç hafta önce ilçe merkezinin Yıldızhan mahallesinde oturan 50 yaşlarındaki Kadir Bolat adlı engelli vatandaşa üç tekerli akülü sandalye hediye edildi. Dernek Başkanı Ahmet Görür, Kaymakam Ramazan Kurtyemez'e sponsor olduğu üç tekerlekli akülü sandalyeyle ilgili olarak teşekkür ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Görür yaptıkları teşekkür ziyaretiyle ilgili olarak şunları söyledi: ''Kadir Bolat ile beraber tekerlekli sandalyenin akü bedelini karşılayan kaymakamımız Ramazan Kurtyemez’e teşekkür ziyaretin bulunduk. Ziyaret sırasında Ahmet Dilmen adlı (63) ayağından aksak olup aşırı derecede yürüme zorluğu çeken engelli abimizi kaymakamımızla tanıştırıp bu ziyaret ile sayın kaymakamımıza hem önceki yardımları için teşekkür ettik hem de Ahmet Dilmen'e de akülü sandalye bağışlamayı düşündüğümüzü belirttik. Bu akülü tekerlekli sandalyenin akü bedelinin yine kaymakamlık tarafından karşılamasını rica ettik. Maddi ve manevi desteğiyle her zaman derneğimizin yanında olan sayın kaymakamımız yine yardım sözü verdiler. İnşallah aküyü ve şarz cihazını ayarlayıp sandalyemizi Ahmet Dilmen adlı engelli ağabeyimize kaymakamımızın teşrifleriyle hediye edeceğiz.''

Ayrıca Dernek Başkanı Görür yapılan yardımlarla ilgili olarak, "Engellileri sevindirmenin mutluluğunu yaşarken bu tür faaliyetlerimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçen, yardımcı olan,derneğimizin çorbasında tuzu olan bütün hayırseverlerimizi tebrik ediyoruz." diye konuştu.