Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi isim vermeden sert ifadelerle eleştirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi önündeki Delikliçınar Meydanı'nda halka hitap eden Erdoğan, muhalefetin Türkiye'nin yakın bölgesindeki çatışmaları, ekonomimizdeki dalgalanmaları kullanarak felaket tellallığı yaptığını söyledi. Erdoğan, "Arkadaş memleket hayrına yaptığınız tek şey yok. Bari milletin önünde direnmeyin. Çekilin milletin önünden. Zaten buncacık cürmünüz var. Onu da harcamayın." dedi.

Denizli'ye gelmesini muhalefetin diline dolayacağını iddia eden Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi ben bugün Denizli'ye geldim ya onu da diline dolayacaklar. Onun da lafını edecekler. Biliyorsunuz bir muhalefet partisi genel başkanı bir ara ne dedi biliyor musunuz? 'Cumhurbaşkanı nereye giderse ben de oraya gideceğim' dedi. Hatta bir yere de gitmişti. Ben onun üzerine 7 ile daha gittim. Ama dönüp bakıyorum arkamda o şehirlerimize gelip giden yok. Bize 'Çankaya yokuşunu çıkamaz nefesi kesilir' diyenlerin kendi nefesleri çabuk kesildi anlaşılan. Herhalde bunların motorları su kaynattı, su." diye konuştu. (Sürecek...)