Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kendisi için uyarlanan şarkının nakarat kısmını seslendirdi.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Bursa programı kapsamında Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) düzenlenen 'Büyük Roman Ödülü' törenine katıldı. Törende İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de hazır bulundu.

Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın salonda yerini almasının ardından sanatçı Aysun Taşçeşme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahne aldı. İlk olarak 'Lale Devri' şarkısını seslendiren Taşçeşme, ardından Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde AK Parti mitinglerinde meydanlarda partililerle birlikte söylediği 'Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda şarkısını seslendirdi. Şarkının son kısmını Erdoğan'a uyarlayarak söyleyen Taşçeşme, "Sizinle başladı büyük değişim, Yeni Türkiye'dir asıl gelişim, Hakk'ın yolunda dimdik duruşun, Bir ışık oldu tüm mazlumlara, 50 sente muhtaç kara günlerden, İMF'ye borç verir günlere geldik. One minute bir milat oldu onlara, zalimlere hesap sorarak geldin." sözlerini söyledikten sonra sahneden inerek Erdoğan çiftinin yanına gitti. Erdoğan da sanatçının elinden mikrofonu alarak şarkının nakarat kısmını söyledi.

Sanatçının şarkıyı 'Bize her şey sizi hatırlatıyor' sözleriyle bitirmesinin ardından salondan Erdoğan lehine tezahüratlar yükseldi. Erdoğan da ayağa kalkarak salonu selamladı.