Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi Teras Kafeterya’da bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına çok sayıda siyasi parti, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ereğli’de protokol bayramlaşması her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) kafeteryasında gerçekleştirildi. Karadeniz Ereğli Kaymakam vekili Altun Çağlar, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutan vekili Deniz Albay Şeref Aravi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, İlçe Jandarma komutanı Yüzbaşı Serdar Gökhan Tufan, önceki dönem milletvekilleri programa katılanların bayramlarını kutladı.

Kaymakam vekili Altun Çağlar bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu belirtti.

Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri Kız Yetiştirme Yurdu'na giderek burada kalan öğrencilerin bayramını kutladı.