Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yol kenarında Alperen Yağız'ın (19) cesedi bulundu. Alperen Yağız'ın motosikletten düştüğü, kazaya karışan şahısların genci bırakıp kaçtıkları iddia edildi. Motosikleti kullandığı belirtilen D.Y. ile birlikte 7 kişi karakola götürüldü.

Olay, saat 23.00 sıralarında, Kurtlar köyü mevkisinde, Kaptaş - Ormanlı karayolunda meydana geldi. Köylü gençler yol kenarında hareketsiz yatan birisini görüp jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, isminin Alperen Yağız (19) olduğunu öğrendikleri gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Jandarma ekipleri olay yerini emniyet şeridi ile kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri, çevrede yaptıkları incelemede kırık far parçası, kan izleri, yol kenarında ve çalılıklarda motosiklet lastiği izlerine rastladı. Arama çalışmalarının ardından kazaya karıştığı iddia edilen motosiklet bulundu. Motosikleti kullandığı belirtilen D.Y ile birlikte 7 kişi, önce olay yerine getirildi, daha sonra da sorgulanmaları için jandarma karakoluna götürüldü.

Gencin yakınları, olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Alperen Yağız'ın cansız bedeni Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Alperen Yağız'ın babasının da 4 ay önce yaşamını yitirdiği öğrenildi. Jandarma ekiplerinin tahkikatı sürdürüyor.