Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki Kaynarca konutları mevkisinde, bir süredir aracıyla gece patinaj çekerek ve drift yaparak mahalle sakinlerini rahatsız ettiği iddia edilen şahıs, vatandaşlar tarafından yakalandı. Sürücü, arkadaşları ve mahalleli kavga etti. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Ömerli Mahallesi Kaynarca konutları B/blok önünde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık bir aydır mahalle arasında özellikle gece saatlerinde patinaj çektiren, bağırarak çevreye rahatsızlık veren ve drift yapan 67 TF 736 plakalı kamyonet sürücüsü Murat Çetin (34), mahalle sakinleri tarafından polise ihbar edildi. Her defasından polisten kaçmayı başaran Murat Çetin, aracını Kaynarca konutlarında park etti. Şahsı gören mahalle sakinleri Murat Çetin'le konuşmaya ve tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüştü. Olaya Murat Çetin'in arkadaşları da karıştı. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı. Mahalle sakinlerinden İlhan Akcan, aldığı darbeler yüzünden yaralandı. Murat Çetin'in arkadaşları daha sonra bölgeden uzaklaştı. Yaralanan Murat Çetin ise olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından yakalanarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Mahalle sakinlerinden Fikret Hoşoğlu, "Gecenin bir buçuklarında acı frenler, durdurmaklar. Milleti rahatsız ediyor. Balkonlara çıkıyoruz polise söylüyoruz, polisten kaçıyor bir şekilde. En son yine üç akşam önce yaptı, polis yakalayamadı. Polisin lambalarını görünce saklanıyor. Bu akşam da sopa ile gelip arkadaşı darp ettiler. Darp edenler kaçtı ama asıl arabayı süreni aldı polis. Meğer burada girişte oturuyormuş” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.