Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen iki ayrı motosiklet kazasında 2 sürücü de yaralandı. Yaralı sürücüler, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İlk kaza Süleymanlar Mahallesi Cehennemağzı Mağaraları önünde meydana geldi. İddiaya göre, çarşı merkezinden Kemer Mahallesi istikametine giden Oğuz Aslan (21) idaresindeki 67 LR 106 plakalı motosiklet ile Özgür Karaca (40) idaresindeki 67 AU 420 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonrasında motosiklet sürücüsü Oğuz Aslan yaralanırken, olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı sürücüyü, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

İkinci kaza ise Kepez Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir yemek firmasında kurye olarak çalışan 67 UC 176 plakalı motosiklet sürücüsü Berat Sağlam (20), yağışlı hava nedeniyle duramayarak önündeki Metin Arkan (42) idaresindeki 67 LR 386 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet sürücüsü Berat Sağlam için çağırılan 112 ekipleri, ayağı kırılan motosiklet sürücüsüne müdahale ettikten sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kazada otomobil sürücüleri ifadeleri için karakola götürülürken, Devlet Hastanesi'ne kaldırılan motosiklet sürücülerinin tedavilerine başlandığı öğrenildi. Polis, her iki kaza ile ilgili tahkikat başlattı.