Eskişehir'de kendinden 20 yaş büyük erkek arkadaşı ile tartışan kadın, elindeki silahın ateş alması sonucu, arkadaşının ölümüne neden oldu

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Emko Sanayi Sitesi Edincik Sokak'ta hurdacı işyeri bulunan erkek arkadaşı Adem Tutsak’tan(40) ayrılmak isteyen 21 yaşındaki Cansu Demirezen, Tutsak ile işyerinde kavga etti. Tutsak, Demizezen'in eline silahını vererek kendisini vurmasını istedi. Bir çocuğu bulunan kadının elindeki silah ateş aldı ve Tutsak kafasından yaralandı.

Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Adem Tutsak, bir gün sonra kafatasındaki mermi çekirdeği nedeniyle hayatını kaybetti. Bu sırada göz altına alınan Cansu Demirezen’in çelişkili ifadeler verdiği görüldü. Demirezen, erkek arkadaşından ayrılmak istediğini belirterek, "Ayrılalım dedim. Elime silahı tutuşturarak onu vurmamı istedi. Ben silahtan anlamam. O sırada silah kendi kendine patladı. Kanlar içinde yere düşünce, işyerine ambulans çağırdım. Ambulans ve polis aynı anda geldi. Ben masumum." dedi.

21 yaşındaki Demirezen, Adliye’ye kucağındaki çocuk ile geldi.