Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç mesajında şu görüşlerine yer verdi;  "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Açılışının 94. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz.

23 Nisan, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrasında, millet iradesinin vücut bulduğu, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulduğu gündür.

Aynı zamanda çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini de taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin ifadesidir. Çocuklarımız milletimizin en büyük zenginliği ve umududur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz; her yönüyle donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken, bugüne anlam katan geleceğimizin güvencesi çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bu vesile ile bütün saygıdeğer vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunarım."