Evinde ölü bulunan Türk Pop Müziği'nin ünlü isimlerinde sanatçı Erol Büyükburç'un (79) menajeri Osman Nuri Yazıcı, ünlü sanatçın yarın konseri için son provalarını yaptığını söyledi. Yazıcı, “Buradaki evinde kızıyla beraber yaşıyordu. Dün gece evinde 23.00’a kadar beraberdik sonra ayrıldık. Telefonlarını açmayınca eve geldik böyle gördük.” dedi.

Erol Büyükburç, menajeri Osman Nuri Yazıcı tarafından Bebek Yokuşu Caddesi’ndeki evinde ölü bulunmuştu. Sağlık ekipleri ve polis evde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin ardından ünlü sanatçının cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı morguna kaldırıldı.

Sanatçının evinde bulunan menajeri Osman Nuri Yazıcı gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dün akşam Adana ve Gaziantep’teki konserden geldiğini söyleyen Yazıcı, “Durumu gayet iyiydi çok mutluydu. Evet ben evinde buldum. Dün akşam beraberdik biz kendisinden haber alamadık. Yarın konseri vardı. Geldiğimizde bu şekilde bulduk. Normal sadece şekeri vardı. Yalnız yaşadığı falan yok. Şu anda evde içeride. Son derece aktif bir insandı. Daima üreten bir insandı yarın da konseri vardı. Provalarını da yaptı.” diye konuştu.

‘İNTİHAR ETTİĞİ YÖNÜNDEKİ HABERLER YALAN’

İntihar ettiği yönünde çıkan haberleri de yalanlayan Yazıcı, “Bunlar çok saçma. Buradaki evinde kızıyla beraber yaşıyordu. Dün gece evinde 23.00’a kadar beraberdik sonra ayrıldık. Telefonlarını açmayınca eve geldik, böyle gördük.” açıklamasını yaptı.