Erzincan Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezinde geçen Mayıs ayında meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerini basınla paylaştı. Görüntülerde sürücülerin trafik kurallarını ihlal ettikleri görülürken, kazalarda 8 kişi yaralandı.

Erzincan şehir merkezinde mayıs ayı içerisinde yaşanan ve toplam 8 kişinin yaralanmasına neden olan 6 trafik kazası saniye saniye MOBESE kameraları tarafından kayıt edildi.

MOBESE görüntülerinde, Emniyet Müdürlüğü önünde hızla gelen bir araç önünde seyir eden başka bir araca arkadan çarpıyor. Ekşisu kavşağında meydana gelen kazada ışık ihlali yapan araç karşı yola geçmek isteyen araca çarpıyor ve çarpmanın etkisiyle araç takla atıyor. Milli Eğitim kavşağında hızla karşı yola geçmek isteyen araç bir başka araca çarpıyor. Dörtyol kavşağında meydana gelen başka bir kazada ise kontrollü geçiş ışığı yanarken geçen araç başka bir araca hızla çarpıyor ve araç ters dönüyor. Polis Meslek Yüksekokulu Kavşağı ve Terzibaba kavşağında meydana gelen kazalarda ise motosiklet ve bisiklet sürücülerine çarpan otomobiller görülüyor.