Erzurum il merkezinde bir market sahibi, Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile ihtiyaç sahibi 200 aileye 1 yıl boyunca 50 TL'lik alış veriş yapabilmeleri için yardım kartı dağıttı.

Sağ elin verdiğini sol el görmedi. Kimliğinin açıklanmasını istemeyen hayırsever iş adamı Kimse Yok Mu Derneği aracılığı ile ihtiyaç sahibi 200 aileye, iş yerinden söz konusu ailelerin her ay 50 TL'lik alış veriş yapmaları için kart dağıttı. İhtiyaç sahibi ailelere yardım kartları Kimse Yok Mu Derneği'nin Hilalkent'teki lojistik merkezinde imza karşılığında teslim edildi. Hayırsever iş adamı, Ramazan ayının infak ayı olduğunu belirterek,"Ramazan, Allah için infakta bulunma zamanı. İhtiyaç sahibi ailelerimize yardım edebildiysem ne mutlu bana" dedi.

'HAYIR KÖPRÜSÜYÜZ'

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Lojistik Merkezi Koordinatörü Şemsettin Keleş, hayırsever vatandaşların bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmada köprü vazifesi gördüklerini dile getirdi. Reklamdan uzak, Allah rızası için dernekleri üzerinden 200 aileye yıl boyunca toplamda 120 bin TL miktarında yardım kartı dağıtan hayırsever iş adamına teşekkür eden Keleş, "Hayır köprüsüyüz. Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ramazan ayında derneğimiz üzerinden 200 aileye, sahip olduğu marketten aylık 50 TL alış veriş yaptıracak olan iş adamımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.