Adana'da eşi 33 yaşındaki Hasan Karabulut'u yatak odasında tabancayla öldüren 28 yaşındaki Çilem Doğan, cinayeti namusu için işlediğini belirterek, "Kadınlar ölmesin biraz da erkekler ölsün." dedi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yeşilyurt mahallesi 70679 sokakta bulunan Öztan Apartmanı'nda yaşandı. Apartmanın 7. katındaki Hasan Karabulut'un dairesinden gelen bağırma seslerini duyan komşuları durumu polise haber verdi. Polis ekipleri, 7. kattaki kapısı açık daireye girince yatak odasında Hasan Karabulut'un cesedini buldu. Karabulut'un sırtından 6 kurşunla öldürüldüğü belirlendi. Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, genç kadını olaydan kısa süre sonra kullandığı tabancayla birlikte yakaladı. Çiftin 9 aylık bir kızları olduğu belirlendi.

TİŞÖRTTEKİ YAZI DİKKAT ÇEKTİ

Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan Çilem Doğan, sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Doğan'ın oldukça rahat tavırları dikkat çekerken üzerindeki tişörtte ise İngilizce yer alan ve "Sevgili geçmişim, tüm derslerin için teşekkürler, sevgili geleceğim ben hazırım" sözleri dikkat çekti. Kendisinden kan numunesi de alınan Çilem Doğan, sağlık kontrolü için banka oturduğunda da polislerle sohbet etti. Cinayeti namusu için işlediğini belirten Doğan polis aracına bindirildikten sonra "Kadınlar ölmesin biraz da erkekler ölsün." dedi.