Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çatı tamiri yapan 58 yaşındaki Osman Sever, eşinin gözlerinin önünde yaklaşık 15 metreden yere çakıldı. El bileği kırılan, dizi parçalanan ve kafasından darbe alan Sever, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, kocasının düşüşünü gören eşi ise sinir krizi geçirdi.

Olay, Ereğli'ye bağlı Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eşi Mürüvvet Sever (55) ile birlikte 4 katlı binanın çatı tamirini yapan Osman Sever, çatıda ağaç kestiği sırada bir anda dengesini kaybederek, eşinin gözleri önünde yaklaşık 15 metreden çatıdan aşağıya düştü. Zemine çakılan Osman Sever'in eşinin çığlıklarına çıkan mahalle halkı, Osman Sever için sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Osman Sever'i, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Eşinin düşüşünü gören Mürüvvet Sever ise sinir krizi geçirirken, mahalle halkı acılı kadına destek olmaya çalıştı. Haberi alan Sever ailesinin yakınları göz yaşlarına boğuldu.
Hastanede tedavi altına alınan ve el bileği ile dizi parçalanan Osman Sever'in hayati tehlikesinin devam ettiği, yoğun bakımda olduğu öğrenildi.
Polis, olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.