Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iddiaya göre eşinin kız kardeşiyle sorun yaşayan kadın, sinir krizi geçirince olay yerine 112 Acil ekipleri çağırıldı.
Kendini yerden yere atan kadın polisin ve sağlık ekiplerinin elinden kaçarak binaya saklanmak istedi. Sinir krizi geçiren kadın zor da olsa ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Kadının küçük kızı ise göz yaşları içinde ambulansa binerek annesine destek olmaya çalıştı.

Olay ilçeye bağlı Kavaklık mahallesi Çayır Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşinin kız kardeşi ile sorun yaşayan ve akşam saatlerinde sinir krizinin ardından baygınlık geçiren kadın için olay yerine 112 Acil ekipleri çağırıldı. Karakol ekiplerinin geldiği olay yerinde sakinleştirilmeye çalışılan R.Y. (43), polisleri görünce kaçmaya başladı. Kısa süre sonra girdiği binada bulunan R.Y., polisler tarafında ikna edilmeye çalışıldı. Kendisini yerden yere atan kadına 112 Acil ekipleri de müdahale etmeye çalıştı. Ambulansın yanına kadar yürüyerek getirilen R.Y. hastaneye gideceğini öğrenmesiyle birlikte bir kez daha kendisini yere atarak çevresine tekmeler savurdu. Uzun uğraşları sonucunda ambulansa alınan R.Y., polis nezaretinde hastaneye götürüldü. Kadının küçük kızı ise ambulansın içerisinde göz yaşlarıyla annesine destek vermeye çalıştı.