Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Muhlis Kızan (39), eski kız arkadaşı Funda Altınbezer'i (29) öldürdükten sonra kendi hayatına son verdi.

Olay, dün akşam saatlerinde Gümüşlük Mahallesi, Gümsan sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi olan Funda Altınbezer, Gümsan sitesinde yaşayan arkadaşı Ö.K.’nin doğum gününü kutlamaya gitti. Eski kız arkadaşını takip eden Muhlis Kızan da Ö.K.’nin evine giderek Funda Altınbezer’le tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle evden çıkan Ö.K. bir süre sonra silah sesi duyunca tekrar eve döndü. Altınbezer ve Kızan’ın cansız bedenleriyle karşılaşılaşan Ö.K. jandarma ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemede, Muhlis Kızan’ın Funda Altınbezer’i ateşli silahla vurduktan sonra kendi hayatına son verdiğini tespit etti. Cumhuriyet savcısının da incelemelerinin ardından evden çıkarılan cesetler Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Doğum günü kana bulanan Ö.K.‘nin de yaşadıkları karşısında şok olduğu gözlendi.