Antalya'da 30 yaşında bir kadın, eski patronu olduğu iddia edilen bir kişi tarafından silahla göğsünden ve boynundan vurularak ağır yaralandı.

Olay, Kepez ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi İsmail İltemir Konakları'nda meydana geldi. İddialara göre, site içerisindeki binanın birinci katında oturan İrem Çiçekalan'ın yanına sabah saatlerinde bir kadın geldi. Evde oturdukları sırada Çiçekalan'ın evine ismi öğrenilemeyen bir kadın daha geldi. İsmi öğrenilemeyen kadın, eve çıkmadan önce güvenlik görevlisine 'kel kafalı' birinin gelip gelmediğini sorarak Çiçekalan'ın yanına gitti. Bu sırada arkadan gelen Yusuf Ö. de eve girdi.

İçeride çıkan tartışma sonucu Ö., yanında getirdiği kuru sıkıdan bozma silahla Çiçekalan'a 4 el ateş etti. Silahtan çıkan mermiler Çiçekalan'ın göğsüne ve boynuna isabet etti. Olayın ardından ilk olarak Ö., ardından da ismi öğrenilemeyen diğer kadın olay yerinden kaçtı. İddialara göre kaçan kadının site güvenlik görevlilerine Çiçekalan'ı 'kocam vurdu' dediği iddia edildi.

Ağır yaralanan Çiçekalan komşularının yardımıyla site güvenliğinin bulunduğu alana gelerek yardım istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Çiçekalan'ın durumunun ağır olduğu, yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.

Çevre sakinleri Ö.'nün Çiçekalan'ın eski eşi olduğunu iddia etti, akrabaları ise eski patronu olduğunu ileri sürdü. Polis, olay yerinden kaçan kadın ve Yusuf Ö.'yü bulmak için çalışma başlattı.