Eskişehir’de Ankara’daki katliam gibi patlamayı protesto sırasında polis ile bazı eylemciler arasında kamera kaydı kavgası yaşandı. Gruptakileri kamerayla kayda alan sivil polisler ile bazı eylemciler tekme tokat kavga etti. Kavga, gruptaki diğer eylemcilerin araya girmesiyle son buldu.

Eskişehir’de akşam saatlerinde Ankara’da 86 kişinin hayatını kaybettiği patlamayı protesto etmek isteyen grup, Üniversite Caddesi Espark Alışveriş Merkezi önünde toplandı. Grup, buradan slogan ve ellerindeki pankartlarla Adalar bölgesine doğru yürüyüşe geçti. Ancak bu sırada sivil polisler ile eylemciler arasında kamera kaydı kavgası yaşandı. Yürüyüşe geçen grup üyelerini sivil polis kamerayla kayda almaya başladı. Gruptakilerin uyarısı üzerine polis kamerayı kapattı ve çekimden vazgeçti. Ancak bir süre sonra polis yine eylemcileri kamera ile kayda almaya başladı. Gruptakiler polisi yine uyarırken, bu kez aralarında tartışma çıktı. Akabinde polisler ile eylemciler arasındaki tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü. Tekme ve tokatların hava da uçuştuğu kavga sırasında yere düşenler oldu. Bazı sivil polisler de yere düştü ve eylemcilerin atığı tekme ve tokatlara maruz kaldı. Bir süre devam eden kavga, gruptaki diğer şahısların araya girmesi ile son buldu.

Eylemciler, tekrar yürüyüşe geçtiği sırada bu kez Doktorlar Caddesi üzerinde bir başka kavga olayı yaşandı. Doktorlar Caddesi’nde bir kişi eylemcilere laf attı. Bunun üzerine gruptakiler, söz konusu şahsı tekme tokat dövdü. Gruptakilerin araya girmesiyle kavga son bulurken, söz konusu şahıs ise kaçtı. Grup, daha sonra slogan eşliğinde Espark Alışveriş Merkezi önüne geri döndü. Grup üyeleri burada Ankara’daki patlamayı protesto amacıyla Espark önündeki yolu bir süreliğine araç trafiğine kapattı. Yolu daha sonra trafiğe açan grup dağıldı.