Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü (EOSB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğinde Eskişehirli sanayiciler, kurum ve kuruluşların yöneticileri ile devlet temsilcileri bir araya geldi.

ESO Başkanı Savaş Özaydemir ve ESO Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) İş ve Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirildi. Çok sayıda sanayicinin ve firma yöneticisinin katıldığı iftara ayrıca Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ile kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri ve yöneticiler katıldı.

İftar öncesi konuşan ESO Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir, “Bir Ramazan ayına daha birlikte ulaşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin ve bu ayın İslam âlemine ve sanayicilere hayırlar getirmesi temenni ederiz” dedi.

ESO olarak sanayicilere hizmet etmek için çıktıkları yolda ellerinden gelen azami gayreti gösterdiklerini ifade eden Özaydemir, “Gayreti kâh yatırımlarımız, kâh hizmetlerimiz ve de OSB’de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda hep yanınızda olduk. Bizlere isteklerinizi her zaman iletebilirsiniz” diye konuştu.