Esnaflar, Ankara Ulus’ta dün yaşanan otopark kavgasında hayatını kaybeden Mehmet Karagöz için toplu şekilde dua etti, saldırıyı lanetledi.

Rüzgarlı Sokak'ta bir kişinin vurularak hayatını kaybettiği otoparkçı ve esnaf kavgasını protesto için bugün esnaflar Ulus'ta toplandı, işyerlerini açmadı. Kavgada silahla vurularak hayatını kaybeden esnaf Mehmet Karagöz için dua edildi. Vatandaşlar özel araçlarının arkasına ve iş yerlerinin camına ‘Başımız Sağ olsun Acımız Büyük, İsyanımızı Tüm Türkiye Duysun’ yazıları astı. Bazı esnaflar ise kepenklerine ‘Otopark Mafyası Tarafından Vurulan Esnaf Kardeşimiz İçin İki Gün Yas İlan Ediyoruz’ yazısı astı. Polisin olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

CENAZE TÖRENİ İÇİN ÇANKIRI’YA GİTTİLER

Vatandaşlar, daha sonra hayatını kaybeden esnafın cenaze törenine katılmak için kendi araçları ve otobüsler vasıtasıyla Çankırı’ya gitti. Karagöz’ün cenazesi, Çankırı’nın Orta ilçesi Elma Köyü’nde Cuma namazına müteakip defnedilecek. Ayrıca Karagöz’ün iş yerine ‘Onuruyla Ekmeğine Sahip Çıkmaya Çalışan İnsana Kurşun Sıkan Şerefsizdir’ yazısı asıldı.