Hatay’ın İskenderun ilçesinde esnaflara yönelik düzenlenen iftar yemeğinde ilahi eşliğinde semah gösterisinde bulunan minik semazenler, gönülleri mest etti.

Denizciler Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sönmez, Sarıseki Asım Kibar Salonu'nda esnaf ve ailelerine yönelik toplu iftar yemeği verdi. Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından oruçlar açıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında konuşma yapan Hüseyin Sönmez, “Esnaflar olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Temennimiz, ülkemizde güven ve istikrarın devam etmesi ve biran önce hükümetin kurulmasıdır. Bizler de Ramazan ayında esnaf ve ailelerimiz ile iftar sofrasında bir araya gelmek istedik. Şimdiden tüm esnaflarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” dedi.

İftar yemeğine katılan Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise “İftarın düzenlenmesinde emeği geçenlerden Allah razı olsun. Esnaflarımız, ülkemiz ekonomisinin can damarlarıdır” şeklinde konuştu.

Yapılan dua ve konuşmaların ardından ilahi eşliğinde sahne alan semazenler, gönülleri mest etti. Özellikle 7 yaşındaki Bilal Özkara ve 9 yaşındaki Fevzi Uğur'un semah gösterisini davetliler cep telefonları ile görüntülemeye çalıştı.