Adana’da sokakta uyuşturucu satanlar arasındaki silahlı kavgada bir kadın ağır yaralandı. Polis kaçan saldırgan Sinan A.’yı yakaladı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Alidede Mahallesindeki semt pazarı içinde yaşandı. İddialara göre, pazara alışveriş yapmak için gelen 43 yaşındaki Yasemin Kaya, bu sırada uyuşturucu satıcıları arasında yaşanan silahlı kavgada, pompalı tüfekten çıkıp başına isabet eden saçmalarla ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden 112 Acil yardım ekipleri, Kaya’ya bir market içinde ilk müdahalesini yaptı. Başı ile boynuna isabet eden çok sayıdaki saçma ile ağır yaralanan Kaya’nın, Adana Devlet Hastanesi’ne götürülürken kalbi durdu. Kaya, doktorların müdahalesi sonucu hastanede yeniden hayata döndürüldü.

Polis, olayın ardından daha önce uyuşturucu satmaktan sabıkalı olan ve pompalı tüfeği kullandığı belirlenen Sinan A.’nın peşine düştü. Zanlı yakalandı. Emniyet Olay Yeri İnceleme ekipleri, delil toplamak için pazar yerindeki meyve atıklarının arasına da baktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.