Bursa-İnegöl karayolunda bir kamyondan et dolu koli düştü. Yapılan incelemede, otomotiv yedek parçası dolu kamyonda et kaçakçılığı yapıldığı ortaya çıktı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bursa'dan İnegöl istikametine giden bir kamyondan yola et dolu koli düştü. Olayı gören vatandaşların ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, belirtilen plakalı kamyonu durdurdu. Sürücü M.C., yere indirilirken, kamyon kasasında yapılan aramalarda otomotiv yedek parçası doli kolilerin bulunduğu gözlendi. Et kaçakçılığı yapmakla suçlanan kamyon sürücüsü, verdiği ifadesinde şunları kaydetti: "Araba parçası aldım. Bu parçaları Ankara' ya götüreceğim. İnegöl'de seyir halinde iken Yalova yolu ile Tünel arasında araçtan bir koli yere düştü. Kolinin yere düştüğünü yere düştüğünü tünel ışıklarında fark edince eski yoldan dönüş yaparak geri gidip düşen koliyi alıp yoluna devam ettim. İhbara konu etlerle bir alakam yok."

Donmuş vaziyetle iki parça et incelenmek üzere Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlatırken kamyon sürücüsü şüpheli M.C. hakkında, "Bozulmuş ve değiştirilmiş gıda ve kaçat et ticareti yapmak" iddiasıyla işlem yapıldı.