Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), il merkezindeki ilköğretim okullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayakkabı, giyim ve kırtasiye yardımında bulundu.

ETSO geleneksel eğitim yardımlarına bir yenisini daha ekleyerek, şehir merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği okullarda dağıtım gerçekleştirdi. Merkez Yukarı Sanayi mahallesinde 650 öğrencinin öğrenim gördüğü Abdurrahim Şerif Beygu İlkokulu’ndaki ihtiyaçlı öğrenciler için yapılan kırtasiye ve giyim yardımı, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir ve Genel Sekreter Harun Delibaş tarafından Okul Müdürü Taner Serinkaya’ya teslim edildi. ETSO’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Serinkaya, giyim ve kırtasiye yardımlarının ihtiyaçlı öğrencileri sevindireceğini söyledi.

YÜCELİK: 30 BİN TL TUTARINDA YARDIM YAPILDI

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, yeni eğitim-öğretim yılında da ilköğretim okullarındaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına toplamda 30 bin TL tutarında yardım yapıldığını dile getirdi. Yücelik, yardımların her yıl düzenli olarak yapılmasına önem verdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Odamız il genelindeki ilköğretim okullarında ihtiyaçlı öğrencileri tespit etti ve dağıtımı buna göre yaptık. Toplam 14 okulda öğrenim gören yaklaşık bin öğrenciye, ayakkabı, mont ve kırtasiye yardımı dağıttık. Yardımlarımız gelecek yıllarda da aksamadan devam edecek."