Kars'ta tek başına yaşam mücadelesi veren İzzet Özalaca'nın (58) evi kimliği belirsiz kişiler tarafından yakıldı. Ramazan ayında mağdur olan İzzet Özalacalı, "Yetkililerden yardım bekliyorum. Yardıma muhtaç olmak ayıp mı?" dedi.

Kars merkez Kale İçi mahallesinde yaşayan İzzet Özalaca, 58 yaşına kadar hep sıkıntılarla mücadele ettiğini belirterek, Ebu'l Hasan Harakani Hazretleri'nin metfun bulunduğu Kale içi mahallesinde kendisine kısmen yıkık olan bir meskenin kalacak yer olarak gösterildiğini anlattı.

Bir hafta öncesine kadar, kağıt ve naylon toplayarak sattığını, böylelikle geçinip gittiğini aktaran Özalaca'nın evi kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından yakıldı. Özalaca, şunları kaydetti: "24 tane tahtadan direk tutturarak üzerime yıkılmasını önlemeye çalıştığım evimi, ben dışarıda kağıt toplarken yaktılar. Haberi aldım ve geldim ki evim yanıyor. Zor durumdayım, dışarıda yatıyorum, sahuru karanlık içerisinde yapıyorum. Bir yardımsever evi oturmam için vermişti. Yanınca ona da mahcup oldum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Yardıma muhtaç olmak ayıp mı?"