Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde evine 100 metre kala kalp krizi geçirdiği iddia edilen bir kişi yere yığıldı. Kafasını betona çarpan ve yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, isminin Ahmet Tüysüz olduğu öğrenilen adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay gece 02.00 sularında Murtaza mahallesi Dışçeşme sokak da meydana geldi. Alınan bilgilere göre yerde hareketsiz olarak yatan birisini gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaptıkları incelemede adının Ahmet Tüysüz olduğu öğrenilen adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin gelerek incelemesini tamamladıktan sonra Tüysüz'ün cansız bedeni Ereğli Belediyesi Cenaze hizmetleri arasına alınarak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ereğli'de kuaför olarak çalışan Ahmet Tüysüz'ün, kısa süre önce eşi ve iki çocuğu ile birlikte İstanbul'a çalışmaya gittiği daha sonra eşi ve çocuklarını İstanbul'da bırakarak yeniden Ereğli'ye döndüğü, burada da annesi ve ağabeyi ile birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

Ereğli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından cenaze aileye teslim edilirken, Ahmet Tüysüz'ün memleketi Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Ereğli'de kuaför dükkanı işleten Ahmet Tüysüz'ün sosyal medyada yayınladığı son görüntülerinde ise kemençe çalarken, çalan kemençenin hızıyla tıraş yaptığı anlar yer aldı.