Hatay'ın Erzin ilçesinde, sahibinin evine yaklaşık 100 metre kala toprak yumuşaması sonucu oluşan çukura düşen TIR, iki saat mahsur kaldı. Yeni Mahalle, Orhan Kemal Sokak'ta meydana gelen kazada, ara sokağa yüksek tonajlı bir araçla girdiği için şoför suçlandı. TIR'da maddi hasarda oluştu.

Aldığı yükü istenen adrese bırakan 31 P 8760 plakalı TIR'ın sahibi ve şoförü İzzet Kara, evine gitmek istedi. Yaklaştığı zaman TIR'ın ön kısmı, yolda o sırada oluşan çukura düştü. Vatandaşların haber vermesi üzerine Hatay Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri ve trafik polisleri olay yerine geldi. Görevliler, TIR'ı çukurdan çıkarmak için iş makinesi çağırdı. Bu arada Kara, aracında oluşan hasarı karşılamak için yolun hangi belediyeye ait olduğunu öğrenmek istedi. Bunun için polislere ve zabıta ekiplerine sorular soran İzzet Kara, yolun kime ait olduğunu öğrenemedi. Trafik polisleri, İzzet Kara'ya, ağır tonajlı olduğu için TIR'ı ara sokaklarda kullanmasının yasak olduğunu, bunun için hiçbir kurumdan hak talep edemeyeceğini, ayrıca 85 TL cezayla karşılaşabileceğini belirtti. Şaşıran Kara, evine gitmek için hep bu yolu kullandığını ve sokakta hiçbir uyarıcı levha olmadığını söyledi.

Bu arad çağrılan iş makinesi, yaklaşık iki saat sonra geldi. Kısa bir çalışmadan ardından TIR, çukurdan çıkarıldı. Yolda oluşan çukurun, gizli su borusu patlaması sonucu toprağın yumuşamasıyla oluştuğu anlaşıldı.