Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı’na Mardin’den gelen 19 yaşındaki Ceylan İnal ve Hamdullah Ayaydın (25), kızın yakınları tarafından defalarca bıçaklandı. Hamdullah Ayaydın hastanede hayatını kaybetti. Ağır yarlanan İnal, ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Büyük İstanbul Otogarı'nda sabah saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, Ceylan İnal ve Hamdullah Ayaydın saat 07.00 sıralarında Mardin’den İstanbul'a geldi. Etrafta kimse olup olmadığını kontrol eden iki şahıs, otobüsten dikkatlice indi. Ancak kızın yakınları, pusuya yatmış iki genci bekliyordu. 4 saldırgan önce Hamdullah Ayaydın’a saldırdı. Ayaydın bıçak darbeleriyle yere yığılırken, zanlılar bu kez Ceylan İnal’a saldırdı. Defalarca bıçaklandığı için çok kan kaybeden Ayaydın’ın olay yerinde kalbi durdu. Kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışılan Ayaydın, ambulansla Bayrampaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kız ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ceylan İnal'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Şahısların birbirlerine son olarak 'aşkım' dediği öğrenildi. Olay sonrası kaçan zanlılar kullandıkları bıçakları yere attı. Polis olay yerine güvenlik şeridi çekti. Araştırmalarda bulunan olay yeri inceleme ekipleri, atılan bıçakları delil torbalarına koydu.

SON SÖZÜ 'AŞKIM' OLDU

4 kişinin gençleri bıçakladığını söyleyen görgü tanıkları, “İçlerinden birisi 'burada burada' diye bağırmaya başladı. Saldırganlar, gençleri yere yatırıp bıçakladı. Genç kız, adama sarılıp ‘aşkım’ dedi. Çok kötü bir olay.” diye konuştu.

GENÇ KIZIN BABASI DÜN KIZININ KAÇIRILDIĞINI SÖYLEMİŞ

Öte yandan 19 yaşındaki Ceylan İnal’ın babasının dün Mardin Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kızının kaçırıldığını söylediği öğrenildi.

Kaçan zanlıları yakalamaya çalışan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.