Gönül Dostu Hanımlar Derneği ile Özlem Eğitim Proje Danışmanlık kurumları tarafından evlilikte mutluluğun elde edilmesini sağlamak amacıyla konferans düzenlendi.

Şehir Fethi Bey Ortaokulunda gerçekleştirilen konferansa yaşam koçu Mehmet Yaman konuşmacı olarak katıldı. 'Mutluluk Elimizde' başlığında gerçekleştirilen konferansa katılım yoğun oldu. Evlilikte mutluluğu elde etmek adına pozitif yaşam ve olumlu düşünme konusunda katılımcılara bilgi aktaran Yaman, eşlerin evlilikte daha mutlu ve huzurlu olabilmeleri için nasıl iletişim kurabilecekleri konusunda açıklamalarda bulundu.

Ailede sağlıklı bir iletişim için eşlerin birbirinden mükemmellik beklememesi gerektiğini söyleyen Yaman, çiftlerden sevgilerini her fırsatta ifade etmelerini istedi. Yaman; "Eşler iş dönüşü birbirlerine ne kadar güler yüzlü davranır, kendilerinin dışında gelişen sıkıntıları bir kenara bırakırsa, evlilikleri de sağlıklı ilerler. Eşler her ne kadar mesleklerinde başarılı olsalar da ailelerini mesleklerinin önünde tutmalı. Akraba, komşu, dost ve arkadaşlarla zaman zaman karşılıklı ziyarette bulunmak aile üyelerinin günlük hayatın zorlanmalarına karşı dayanıklı kılar." dedi.