NTV önünde toplanan göstericiler olaylara ilgisiz kalan medyayı protesto ediyor...

Önceki gün Başbakan Erdoğan'ın röpoortajının yayınlandığı saatlerde Habertürk önünde düzenlenen protesto gösterilerinin ardından bu kez de yaklaşık 3 bin kişilik grup Maslak'ta Doğuş Medya Grubu'nun binasının önünde bir protesto gösterisi düzenledi.

Gezi Parkı protestoları ile başlayan çatışmalara medyanın ilgisizliği uzun süre eleştiri konusu edilmişti. Habertürk, CNN Türk ve NTV tepkilerin odağı haline gelirken Taksim Meydanı'nda da bir NTV aracına zarar verilmişti.

NTV ÖNÜNDE PROTESTOLAR

Binlerce gösterici kanalın bulunduğu yere giderek bina önünde sloganlar attı. Kanal önünde saat 12:30'dan bu yana gösteriler sürüyor. NTV'nin olayları ekrana taşımamasını eleştiren kalabalığın içinden bazıları da kameralara doğru "para" uzattı. Göstericiler Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den de polisin geri çekilmesi için ricada bulundu. 

CANLI YAYINLANIYOR

O sırada canlı yayınla gösterileri ekrana taşıyan NTV spikeri Erhan Ertürk ise haberi sunarken aynı zamanda da açıklamada bulundu. Bu sırada Erhan Ertürk, teknik arızadan dolayı göstericilerin seslerini veremedikleri duyurusunda bulundu.

NTV binası önünde toplanan halk 'satılmış medya', 'NTV halka hesap verecek', 'Tayyip nerede çapulcular burada' sloganlarıyla protesto gösterisini sürdürüyor.