Eyüp’te akaryakıt istasyonuna yakın bir yerde bulunan gecekonduda çıkan yangın, korkulu anlara sebep oldu. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saat 19.00 sıralarında Eyüp Merkez Mahallesi Bahariye Caddesi üzerinde bulunan bir gecekonduda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yanan gecekondunun akaryakıt istasyonuna yakın bir yerde olması panik oluşturdu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Eyüp, Alibeyköy, Fatih, Şişli ve Bayrampaşa’dan itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahalede güçlük çekti. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın yaklaşık 1 saat sonra kontrol altına alındı. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan olay yerindeki vatandaşların cep telefonuna saniye saniye yansıyan görüntülerde ise yangının ne kadar büyük olduğu gözlendi.