Faruk Özger, bugün (4 Haziran 2014) öğle namazına müteakiben Ulu Camideki kılınan cenaze namazından sonra sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına taşındı. Şeyhadil Mezarlığında Kahramanmaraş'ın ileri gelen hocalarından Ömer Faruk Şirikçi, Hüseyin Bahar, Mikdat Küpelikılınç tarafından okunan hatmi şerif ve dualar eşliğinde defnedildi.

Özel öğrencilerinden Ahmet Sarıtürk, Mehmet Kişifli ve İbrahim koç hocalarını yalnız bırakmayarak son görevlerini de yaptılar.

Özger'in Cenaze namazına Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,  KSÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Mehmet Karaaslan, Ak Parti eski milletvekillerinden Dr. Cafer Tatlıbal, Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, İl Turizm ve Kültür Müdürü Seydihan Küçükdağlı, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı,  Arıkan Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan, Kahramanmaraş Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakçı, Milli Eğitim Yöneticileri, Kurum Müdürleri, öğretmenler ve binlerce vatandaş katıldı.

Faruk Özger, öğretmenlik mesleğine ilk defa Ekim 1973 yılında Edirne Merkez İmam Hatip Lisesinde başladı.5 Kasım 1976 tarihinde Edirne'den ayrılarak Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesinde görevine devam etti. 1982 yılında Kahramanmaraş İHL'den ayrılmak zorunda kaldı. Tokat Almus Lisesi ve peşinden Malatya İmam Hatip Lisesinde çalıştıktan sonra 5 Ağustos 1985 yılında yeniden Kahramanmaraş'a gelerek öğretmen olarak atandığı Sütçü İmam Hatip Lisesinde 3 Şubat 1986 tarihinde Müdür Yardımcısı ve peşinden de de 7 Nisan 1986 yılında da müdür oldu.

4 Şubat 1993 yılında İmam Hatip Lisesine müdür olarak atanan Özger burada da 10 yıl kadar çalıştı. İmam Hatip Liselerinin çalkantılı dönemlerinde korkusuzca mücadele örneği sergiledi, soruşturmalar geçirdi.

27 Mart 2008 yılında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak göreve başladı. 22 Ocak 2013 tarihinde emekliye ayrılan Özger, birtakım rahatsızlıklarla mücadele ediyordu.