Sekizinci sınıftaki yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin girdiği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Sakarya Fatih Eğitim Kurumları'ndan Burak Odabaş, TEOG-1’de ve TEOG-2’de 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak büyük bir başarı gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından açıklanan sonuçlara göre, Sakarya Fatih Eğitim Kurumları’nda okuyan Burak Odabaş, 6 dersten tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan alma başarısını gösterdi. Ayrıca Cihat Vural adlı öğrenci ise sadece 1 yanlış yaptı.

TEOG’daki bu başarıdan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Sakarya Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Reşit Taşdemir, planlı, düzenli ve disiplinli çalışmanın akabinde başarının geldiğini söyledi. Taşdemir, okul idaresi, öğretmen ve ailelerin birlikte hareket etmesinin öğrencilerin başarılı olmalarında en büyük etken olduğunu belirtti.

Sakarya Fatih Eğitim Kurumları'nın, eğitim-öğretimdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren okullar arasında ilk akla gelen eğitim kurumlarından biri olduğunu dile getiren Taşdemir, şunları kaydetti: “Okulumuz geçmiş yıllarda da bu ve benzeri birçok önemli başarı ve ilklere imza atmayı başarmıştır. Özel yetenek derslerindeki başarıları, bilim olimpiyatlarına hazırlık dersleri, akıl oyunları dersleri, yoğunlaştırılmış İngilizce dersleri etüt ve ofis çalışmaları gibi farklı uygulamalarla örnek bir eğitim kurumu olan okulumuzun başarısında emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”