Fatih'te Sahil Kennedy Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Matem Yiğit (65) yönetimindeki 34 KNZ 80 plakalı otomobil, trafik ışıklarından karşıya geçmek isterken Hamit Gündoğan (40) yönetimindeki 34 TEY 08 plakalı taksiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle Matem Yiğit araç içinde sıkıştı. Taksi şoförü Hamit Gündoğan kazadan yara almadan kurtuldu. Atatürk Havalimanı'ndan Taksim'e gitmek üzere taksiye binen Suudi Arabistanlı anne ve iki çocuğu hafif şekilde yaralandı, Suudi baba da yara almadan kazayı atlattı.

Yoldaki diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Matem Yiğit'e müdahale etti. Yiğit, itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmalarının ardından sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı turistler de Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza nedeniyle sahil yolunda araç trafiği meydana geldi.

Taksi şoförü Gündoğan, "Aksaray yönüne gidiyordum. Bana yeşil yanıyordu. Beyefendiye kırmızı yanıyordu. Birdenbire yola atladı. Kornaya da bastım. Hiç durmadı bile" dedi. Polis kazayla ilgili olarak soruşturma başlattı.