Fatih’te yabancı uyruklu şahısların kaldığı 3 katlı ahşap bir binada yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı kaplayan alevler sebebiyle 3. kattan atlayan 2 kişi yaralandı. Yaralı şahıslar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 05.30 sıralarında, Balat Mahallesi Köroğlu Sokak’taki bir ahşap binada meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangında kısa sürede büyüyen alevler tüm binayı kapladı. Alevlerin arasında kalan 2 kişi, binadan çıkmayı başaramayınca bulundukları 3. kattan aşağıya atladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Fatih, Şişli, Balat ve Bayrampaşa’dan itfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevlerin çevre binalara sıçramasını önlemeye çalıştı. Sağlık ekipleri ise binadan atlayan 2 yabancı uyruklu şahsın ilk tedavisini olay yerinde yaparak ambulansla hastaneye hareket etti. Yaralı 2 kişinin vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu ve düşme sırasında ayaklarının kırıldığı öğrenildi.

Yangını kısa sürede söndüren itfaiye ekipleri duman tahliyesi yaptı. Olay yerinde soğutma çalışmaları yapan itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.