Şanlıurfa Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'li Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ismi de cami minaresindeki mahyaya yazdırıldı. Kandil mesajının yer aldığı mahyada ismi yer alan Şahin de Twitter'dan yazdığı mesajda, olayın bilgisinin dışında gerçekleştiğini savundu.

Miraç Kandili nedeniyle Barış Mahallesi'inde bulunan Ersoy Camii'ne gidenler minareler arasındaki ışıklı mahyada Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in isminin yazılı olduğu kandil mesajıyla karşılaştı. Miraç Kandili'nin kutlandığı mahyada bir siyasinin isminin yazılı olması ilginç bulunurken, bazı vatandaşlar durumu tepkiyle karşıladı.

Daha önce de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in de başına gelen mahya kriziyle karşılaşan Şahin, Twitter hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, “Miraç Kandili vesilesiyle Gaziantep'teki bir camimizde yer alan mahyaya ismimin yazılması olayı tamamen bilgim dışında gerçekleşmiştir.” şeklinde savunma yaptı.