Malatya FEM Dershanesi tarafından 2014 YGS-3, YGS-4 ve YGS-5 puanında Türkiye birincisi olan Oğuz Türkyılmaz’a ödül olarak son model bir otomobil hediye çeki verildi.

Malatya FEM, Hügem ve Anafen Dershaneleri üniversitelere giriş ve Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavlarında başarılı olan öğrencilerini düzenlenen törenle ödüllendirdi. Altın Kayısı Oteli’nde gerçekleştirilen törene öğrenciler ile velileri yoğun ilgi gösterdi. Öyle ki kalabalık törenin gerçekleştirildiği salondan koridora taştı. Törende 2014 YGS-3, YGS-4 ve YGS-5 puanında Türkiye birincisi olan Oğuz Türkyılmaz’a son model bir araç değeri hesaplanarak 37 bin TL’lik hediye çeki verildi. YGS şampiyonuna ödülünü Dershane Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gökbulut ile Genel Müdür Ergun Anıl birlikte verdi. Geçtiğimiz yıl TEOG’da Türkiye birincisi 46 öğrenciye plaket ve madalya dağıtıldı.

Hügem-FEM Dershaneleri Genel Müdürü Ergun Anıl, dershane olarak her yıl disiplinli ve özverili bir şekilde öğrencilere sınavlara destek eğitimi verdiklerini belirtti. Bu çalışmaların semerelerini sınavlarda Allah’ın izniyle başarı olarak aldıklarını söyleyen Anıl, başarılı öğrencilerini de ‘marifet iltifata tabiidir’ prensibiyle ödüllendirmeyi planladıklarını ifade etti. Başarılı olmak için disiplinin ve çok çalışmanın şart olduğunu belirten Anıl, başarının da takdir ve teşvik edilmesinin gerektiğini söyledi.

Anıl, başarılı olan öğrencilerin anne ve babalarını da tebrik edip “Geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapılan Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavında tam puan alan 40 öğrenci, geçtiğimiz yıl bahar döneminde tam puan alarak Türkiye şampiyonu olan 6 öğrenci ve geçen yıl YGS şampiyonu olan Oğuz Türkyılmaz isimli öğrencilerimizi ödüllendirmiş olduk. YGS şampiyonu öğrencimiz Türkyılmaz’a bir araç fiyatı hesaplanarak 37 bin TL’lik çek verdik. Öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Törende yapılan çekilişle 4 kişiye saat, 4 kişiye de tablet bilgisayar hediye edildi.