Ankara Yenimahalle’de bulunan Birlik Spor Kulübü’nün sporcuları, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Yıldız Milli Takım’a seçilerek Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası'na gitmeye hak kazanan Mücahit Altun, Hakan Reçber ve Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası 2’ncisi Beyzanur Yıkar’ın bulunduğu ziyarette, sporculara DİSK ve Genel İş Sendikası Ankara 2 No’lu Şube Başkanı Turan Kütükbaş ve DİSK temsilcisi olan Antrenör Aydoğan Reçber de eşlik etti.

Şampiyonları makamında ağırlayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yaşar, “Sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz. Sizler ülkemizi temsil ediyorsunuz. Sizin başarınız bizleri gururlandırıyor. Sporcularımız başarılı olsun, hijyenik şartlar altında, güzel spor komplekslerinde antrenman ve maç yapsın diye Yenimahalle’ye bir kapalı spor kompleksi kazandıracağız. Başarınızın devamını dileyerek, sizleri kutluyorum” dedi.

Yaşar’a teşekkürlerini sunan Antrenör Reçber de daha önce Başkan Yaşar’ı ziyaret ettiklerini hatırlatarak, “Siz bizim uğurumuzsunuz. Sizin bizlere uğur getirdiğinize inanıyorum. Çünkü daha öncede sizi ziyaret ettik ve ardından şampiyon olduk. İnanıyorum ki bu sefer de öyle olacak. Size güzel haberlerle geleceğiz." ifadelerini kullandı.