Fethullah Gülen Hocaefendi, yıllar sonra ilk kez canlı yayında olacak. Bu gece saat 02:00'dan itibaren, Irmak TV'de ekrana gelecek olan programda mukabeleden de bir bölüm yayınlanacak.

Herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek, kısa süre önce Twitter hesabından, “Heyecanla Cumartesi gününü bekliyorum. Allah izin verir ve inâyet buyurursa, dost ve arkadaşlarımızı çok mutlu edecek bir sürprizimiz var!” şeklinde açıklama yapmıştı. Şimşek, daha sonra da Hocaefendi'nin yıllar sonra ilk kez bir canlı yayına çıkacağı haberini verdi. 'Arkadaşlarımı daha fazla meraklandırmayayım' diyen Şimşek, 'Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi yıllar sonra ilk kez bir canlı yayın davetini kabul etti" dedi.

Cumartesi gününü pazara bağlayan gece 02.00'den itibaren canlı yayında olacaklarını ifade eden Şimşek, "Öncelikle ben 30 dakika kadar dostlarla hasbihal edeceğim, sonra mukabelemizden bir bölüm naklen yayınlanacak. Muhterem Hocamızın açıklamaları ekrana canlı gelecek. Soru cevap faslını da umuyoruz" ifadelerini kullandı.