Samsun Feza Eğitim Kurumları’na bağlı Özel Feza Berk Koleji ilkokul öğrencileri anne ve babaları için sürpriz bir müzikal şiir programı düzenledi.

Okul konferans salonunda gerçekleştirilen programda Okul Müdürü Mevlüt Tabak ve tüm miniklerin anne babaları hazır bulundu. Feza Berk'li minikler 'Bir Tutam Sevgi' adını verdikleri programda koro, solo şarkı performansları ile sevdiklerini büyülerken, şiir performansları ile de izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Programın final bölümünde çocukların hazırladıkları keman resitali ise anne ve babalardan büyük alkış topladı.

Öğrencilere eğitim vermenin yanı sıra velilerin de okul ile bağlarını sağlamlaştırmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anlatan Okul Müdürü Mevlüt Tabak, "Geleceğimiz olan neslimizi sevgi odaklı eğitim anlayışıyla ve yetiştirme misyonu ile hareket eden Feza Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi çağın gereklerine göre yetiştirmek için kendisini eğitime adamış samimi ve fedakar eğitim kadrosuyla çalışıyoruz. Bu gecede eğitime gönül vermiş bir öğretmenimin yürekten sevdiği öğrencileri ile onları yine yürekten seven anne babalarına hazırladıkları güzel programdan dolayı tebrik ediyorum." diye konuştu.