Fidye için kaçırılan ve 19 gün sonra cesedine ulaşılan iş adamı Mehmet Turgut için cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazında iş adamının yakınları gözyaşı döktü.

Zeytinburnu'nda 26 Haziran tarihinde kaçırılan ve 19 gün sonra gözaltına alınan şüphelilerin yer göstermesiyle cenazesine ulaşılan iş adamı Mehmet Turgut için Florya Yeni Camii'nde cenaze töreni yapıldı. İkindi namazı sonrasındaki cenaze namazını İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran kıldırdı. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, iş adamının ailesi, yakınları, iş arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. İş adamı Turgut’un çocuklarının cenaze boyunca ayakta güçlükle durduğu görüldü. Namazın ardından Turgut'un cenazesi defnedilmek üzere Yeni kanarya Mezarlığı'na götürüldü. Turgut ile ailecek görüştüklerini ifade eden Topbaş, şöyle konuştu: "Çok sevdiğimiz biriydi. Başarılı ve düzgün bir iş adamıydı. Herkes tarafından sevilen, herkesi seven biriydi. Mübarek bir ayda menfur bir cinayete kurban gitti. Ailesini, sevenlerini, hepimizi hicranla bıraktı. Alisine, sevenlerine, yakınlarına ve iş arkadaşlarına sabırlar diliyorum."