Resmi Gazete’de, bir hükümlü ile doktor arasında yaşanan gelişmeye ilişkin tebliğ ilanı, dikkatlerden kaçmadı. Hükümlüye şikayetiyle ilgili tebliğ, cezaevinden firar ettiği için Resmi Gazete’den yapıldı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli bir doktor hakkında şikayetçi olan hükümlü Hüseyin Temiz’in cezaevinden firar etmesi üzerine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Resmi Gazete’ye ilan verdi. Müdürlük, ‘soruşturmaya izin verilmemesine’ dair kararı Resmi Gazete’den tebliğ etti.

İlan şöyle:

“İstanbul Sağlık Müdürlüğünden:
Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul Anadolu Güney Bölgesi Genel Sekreterliğine bağlı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli ... hakkında yapılan ön inceleme neticesinde, İstanbul Valiliği tarafından 4483 Sayılı Kanun gereğince verilen, 02/12/2014 tarih ve 2014/317 sayılı "SORUŞTURMA İZNİ VERİLMEMESİNE" dair kararın, müşteki hükümlü Hüseyin TEMİZ'e 24/11/2014 tarihinde cezaevinden firar etmesi sebebiyle tebligatı yapılamamış olup, 7201 sayılı tebligat kanununun 28. ve 31. maddeleri gereğince resmi gazetede ilanen tebliğine, gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün sonra tebliğ edilmiş sayılacağı ilanen tebliğ olunur.”