Aydın'ın İncirliova ilçesinde kısa süreli etkili olan fırtınada, bir apartmanın çatısı duvarıyla birlikte tek katlı bir evin üzerine düştü. Yüzlerce kilo ağırlığındaki beton duvar ve tonlarca ağırlığındaki demir çatı, tek katlı evi harabeye çevirdi. Çatının evin üstüne düştüğü anda evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Olay, bugün akşam saatlerinde İncirliova ilçesinde meydana geldi. Ramazan Taşdemir’e ait tek katlı evin çatısı üzerine göçen duvar ve çatıyla çöktü. Savaştan çıkmış hale dönen tek katlı evin tüm eşyaları zarar gördü. Çatının ve duvarın, evlerinin çatısını yıkarak her şeylerine zarar verdiğini belirten ev sahibi Ramazan Taşdemir, “Olay anında evde kimse yoktu. Eşim ve iki çocuğum benim yanımdaydı. Bir çocuğum da başka bir yerde. Komşuların apartmanının çatısı bizim evin üzerine göçmüş. Evde çatı ve eşya kalmadı. Her şey mahvoldu. Çok şükür ki bizlere bir şey olmadı.” dedi.

Yan binanın beton duvarlarının çatıyı yıktıktan sonra üzerine düştüğü çekyat ve diğer eşyalar kullanılamaz hale geldi. Olay anında evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. İtfaiye ekiplerinin zarar tespiti yaptığı evin sahipleri, zararlarının çok büyük olduğunu belirtti.