İstanbul'da gün içinde başlayan ve gece devam eden lodos, E-5 yolunda reklam panosunu devirdi, Kabataş İskelesi'nde özel bir yatı batırdı.

Çağlayan'da E-5 Karayolunda bir gökdelen inşaatını çevreleyen reklam panoları fırtına nedeniyle yola devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken E-5 yolu tek şeride düşürülerek kontrollü akış sağlandı.

Kabataş İskelesi'nde ise fırtına sebebiyle özel bir yat önce yan yattı, sonra battı. Yatta bulunan 3 mürettebat ve 5 yolcu, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Alınan bilgiye göre, 22.30 sıralarında E-5 Karayolu'nun Çağlayan mevkiinde aşırı fırtına bir gökdelen inşaatını çevreleyen reklam panolarının yola devrilmesine sebep oldu. Fırtınanın etkisiyle reklam panolarının büyük parçaları E-5 yoluna savruldu. Kaza esnasında herhangi bir aracın üzerine parça düşmemesi ise olası bir facianın önüne geçti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gelerek önlem aldı. Trafiği tek şeride düşüren polis ekipleri araçların kontrollü geçişine izin verdi. Olay nedeniyle tek şeride düşürülen E-5 Karayolu'nda trafik yoğunluğu yaşandı. Parçaların yoldan kaldırılması için olay yerine vinç çağrıldı.

Kabataş iskelesinde fırtına sebebiyle özel bir yat önce yan yattı, sonra da battı. Yatta bulunan 3 mürettebat ve 5 yolcu, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Gün içinde başlayan ve akşam saatlerinde de devam eden lodos, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Fırtına sebebiyle Kadıköy-Adalar iskelesine çarpan özel bir yat önce kontrolden çıktı, daha sonra yan yattı. Yat içinde bulunan 3 mürettebat ve 5 yolcu, olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. İskeleye bağlanan ve su almaya başlayan yat bir süre sonda battı.