Sosyal medyada "hastalığıyla konuşarak ve dalga geçerek" attığı mesajlarla dikkati çekmesinin ardından kendisi için kampanya başlatılan 21 yaşındaki kanser hastası Fisun Yurdusever, yaşamını yitirdi.
Alınan bilgiye göre, bir süredir Bursa Acıbadem Hastanesi'nde kemik kanseri tedavisi gören FisunYurdusever, sevk edildiği Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu.

Bir yıl önce mide kanserine yakalanan ve organı alındıktan sonra kanserli hücreler kemiklerine de sıçrayan Yurdusever için sevenleri tarafından sosyal medyada "Kırmızı rujlu kız, mekanın cennet olsun" şeklinde başsağlığı mesajları yayınlandı.

"Güzel yorumlar okumak beni mutlu ediyor"

Hastalığıyla dalga geçen mesajlarıyla dikkat çeken Yurdusever'e maddi destek için kampanya başlatılmıştı.

Hastalık son olarak kemiklere de sıçradı ve Fisun Yurdusever, İstanbul'a sevk edilmişti.

Tedavisi Acıbadem Üniversitesi Atakent Hastanesi'nde devam eden Fisun Yurdusever, yaşam mücadelesini kaybetti.

FisunYurdusever, Hürriyet'ten Ayşe Arman'a verdiği röportajda, "Fotoğraflarımı Instagram’da paylaşmak beni hayata bağlıyor, motive ediyor. Güzel yorumlar okumak kadar beni mutlu eden bir şey yok" demişti.

Aynı röportajda, "Benim gelecek hayallerim yoktu. Çünkü zor bir hayat yaşadım. En fazla yarınımı bildiğim, her ay maaş alabileceğim masa başı bir işim olsun isterdim" diyen Yurdusever, hem o "zor hayata" hem de kansere daha fazla dayanamadı.  

Genç yaşta hayata gözlerini yuman Yurdusever için sevenleri sosyal medyada, "Kırmızı rujlu kız, mekanın cennet olsun" şeklinde başsağlığı mesajları yayınlandı.