Ford Trucks tarafından bu yıl 14 ilde düzenlenen servis etkinliklerinin Eylül ayındaki son durağı Eskişehir olacak. 29-30 Eylül tarihlerinde Otokoç Ford Trucks Bayisi’nde düzenlenecek olan etkinliğin katılımcıları, çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirirken ücretsiz check-up ile aracını muayene ettirme avantajından da yararlanacak.

Ford Trucks, 29-30 Eylül günleri Eskişehir'de düzenlenecek “Servis Günleri” etkinliğinde, müşterileriyle buluşacak. Otokoç Ford Trucks tesislerinde gerçekleşecek etkinlikte, Ford Trucks müşterilerine özel birbirinden farklı aktiviteler düzenlenecek ve sürpriz hediyeler dağıtılacak. Show Radyo'nun Nihat ile Sivrisinek programının ünlü sunucusu Nihat Sırdar, 29 Eylül günü Ford Otosan İnönü fabrikasını ziyaret edip, aynı günün akşamı Otokoç Bayi’sinden canlı yayın yapacak. Etkinliğe katılanlar, ünlü sunucu ile tanışıp vakit geçirme fırsatı da bulacak.

Etkinlikte güvenli sürüş eğitimi, emniyet kemeri simülasyonu gibi eğitim aktivitelerinin yanısıra, ücretsiz araç muayene imkanı da sunulacak. Araçlarına Ford Trucks servisinde check-up yaptıran katılımcılara ise bir sonraki servis girişlerinde kullanılmak üzere yüzde 20 indirim çeki armağan edilecek.

Otokoç Ford Trucks bayinde ücretsiz araç check-up ve yüzde 20 indirim çeki fırsatı 3 Ekim tarihine kadar devam edecek.