Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) yönetimi, Kaymakam Ali Akça'yı makamında ziyaret etti.

Yenice'de gerçekleşen bir proje ile ilgili ZİHENDER Başkanı Yusuf Tetik, Başkan Yardımcısı Pelin Ergin ve Şaban Korkmaz Kaymakam Ali Akça'yı makamında ziyaret ederek projenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi verdi. Dernek Başkanı Yusuf Tetik, "Yaptığımız proje çerçevesinde Derneğe Ekmek fırını alarak engelli çocuklar yararına ekmek üretimi yaparak, Yenice Rehabilitasyonda Merkezindeki Devlet koruması altında olan kimsesiz engelli çocukların istihdamını sağlamak ve elde edilen geliri yine engelliler yararına kullanmayı amaçlıyoruz. Tüm çalışmalarımızda bize her türlü desteği veren kaymakamımız sayın Ali Akça'ya Bu güzel proje ile ilgili bilgi vermek ve değerli fikirlerinden faydalanmak için buradayız." dedi.

Kaymakam Ali Akça ise "İlçemizde faaliyet gösteren sosyal içerikli veya kültürel amaçlı derneklerimiz bulunmaktadır. Hepsi bizim için önemlidir, Ancak böyle sosyal faaliyet gösteren derneklerimizin çalışmalarına devlet olarak imkanlar dahilinde destek sağlamaya çalışıyoruz. ZİHENDER derneğimiz de engelli çocuklarımız yararına güzel bir çalışma yapıyorlar. Böyle güzel çalışmalar olduğu sürece biz elimizden gelen desteği sağlarız. Yeter ki bu tür çalışmalarda niyetler halis olsun." ifadelerini kullandı.