Galatasaray taraftar Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde Eczacılar Odası Başkanlığına seçilen Bahtiyar Murat Aras’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hoşgörümüzü ne zaman kaybettik? 

Ziyarette konuşan Başkan B.Murat Aras, Daha önce Galatasaray derneğinin başkanlığını yaptığını hatırlatarak, dernek başkanı ve yöneticilerine ziyaretten duymuş olduğunu memnuniyeti dile getirdi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Aras; “ Ülkemizin çok acı bir gündemi var. Cumhuriyet tarihinin neredeyse en kanlı terör saldırısını yaşadık. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin.  Ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.  Anadolu toprakları gel! Ne olursan ol yine gel! Anlayışından iyice uzaklaştı.  Biz hoşgörümüzü ne zaman kaybettik? Bizim gibi düşünmeyen insanları ötekileştirir hale geldik. Herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Tekrardan hoşgörü ülkesine dönmemiz lazım.” Dedi.

 Eczacılar çok şanslı 

Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Aras ise; “ Dernek olarak Sayın Eczacılar Odası Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Murat bey daha önce Dernek başkanlığımızı yürütmüş tecrübeli bir isim. Eczacıların böyle bir başkana kavuştuğu için şanslı olduklarını düşünüyorum.” Diye kaydetti.